Shopsupport

Wat verstaat Skincandy onder shopsupport?

 • Personeelstekorten of tijdelijke uitval
  Pieken en dalen, iedere winkelier kent ze wel. Maar wat nou als de winkel een piek heeft of omstandigheden veranderen onverwachts. Dan krijg je te maken met een planning die niet aansluit. Je krijgt personeelstekort in het vooruitzicht of tijdelijke uitval.Maar ook bij speciale verkoopavonden of bijzondere verkoopdagen kan Skincandy van meerwaarde zijn in de klantbeleving en een optimale sales support.Skincandy kan hier invulling aangeven door direct een ervaren verkoopmedewerkster te plaatsen in jouw winkel. Enkel door middel van samenwerking kunnen er gezamenlijke doelen behaald worden. Op deze manier kan de winkelier probleemkwesties en wensen uitspreken maar ook gehoord worden. “De Skincandy salessupporter” zal op haar beurt haar expertise bieden. Hierdoor ontstaat een samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen.

 

  • Merchandise
   Bij retail merchandise is de inzet van zaken als vorm, kleur, sfeer en geur noodzakelijk om tot een optimale presentatie te komen. De uitstraling is dan ook bepalend voor jouw onderneming en verkoopkracht.Skincandy vindt het van belang dat er een duidelijk beeld ontstaat die past bij de betreffende winkel en haar klantenkring, ook de doelgroep en de locatie spelen hierbij een belangrijke rol.Merchandising is zowel een activiteit als strategie die bijdraagt aan de verkoop van goederen en diensten door de interesse te wekken of klanten op een andere manier te verleiden tot een aankoop. De meerwaarde van merchandise wordt vaak onderschat. Het belang om je consument te begrijpen en te waarderen zal leiden tot meer leads. Iedere merchandise beslissing zal de consument moeten helpen een besluit te nemen over de aankoop. Door middel van het categoriseren van de gevoerde collectie.

    

   Bij Skincandy zorgen we voor een optimale klantbeleving. En geven de winkel net die finishing touch.

    

  • Plannen en samenstellen collecties

Om een helder en inzichtelijk overzicht te krijgen van de ingekochte collecties gaan we eerst plannen. Dat klinkt saai, maar als je eenmaal doorhebt hoe je de collecties inzichtelijk kan plannen wordt  het vanzelf leuk.

Hierbij wordt weer eens gekeken naar hoe de seizoenen daadwerkelijk lopen. Wanneer de collecties zullen arriveren en welke tijd er is voor een bepaalde verkoopperiode tot de opruiming start.

Skincandy ondersteunt in het maken van zo’n planning maar kan ook assisteren met het inkopen van fashion collecties. Aan de hand van doorverkoopoverzichten worden de voerende merken onder de loep genomen. En de toegevoegde waarde van deze merken bepaald. Ook wordt er gekeken naar lopende trends van het betreffende seizoen. Met een georganiseerde en overzichtelijke inkoop zal een verkoopstijging in gang worden gezet.